Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi

Sayın Üyemiz,

19 Nisan 2018 - 21 Nisan 2018 tarihlerinde T.C Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve T.C Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi idaresinde, İstanbul Kongre Merkezinde, Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi gerçekleştirilecektir.

Derneğimizi Başkan Yardımcımız Turabi Çelebi ve Genel Sekreterimiz Dr.Ilgaz Nacakoğlu temsil edeceklerdir.

21 Nisan 2018 Cumartesi Merkezefendi Salonunda "Sağlık Turizminde Önder Ülke; Türkiye, Anadolu Nimetleri Tıbbi Projesi" oturumunda, Türkap Başkan Yardımcısı Turabi Çelebi “Spa ve Kaplıca Tıbbı” konu başlığını ile ve Türkap Genel Sekreteri Dr.Ilgaz Nacakoğlu “Geleneksel Türk Kaplıca Tıbbı ve Uygulamaları” konu başlığıyla sunum yapacaklardır.

Kongre detaylarına, programına ve kayıt formuna http://getatkongre.org/program.php web adresinden ulaşabilirsiniz.

Dernek web sitemiz için www.kaplicalardernegi.com email adresi alınmıştır, tüm üyelik bilgileri ve gelişmeler bu adresten yürütülecektir.

Tüm duyurularımızı ve gelişmeleri www.kaplicalardernegi.com/duyuru.asp linkinden detaylarıyla görebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Köksal KÖSE